Moos-Bjerre søger metodestærke analytikere

Moos-Bjerre søger analytisk og metodisk stærke analytikere, som har lyst til at prøve kræfter med projektarbejde, analyser og formidling.

Hvem er vi?

Moos-Bjerre er en voksende analyse- og konsulentvirksomhed med spændende opgaver og højt til loftet. Vi er metodestærke og rådgiver om evaluering, strategiudvikling og generel analyse- og vidensarbejde.

Vi arbejder med hele palletten af samfundsvidenskabelige metoder. Herunder især fokusgruppeinterviews, personlige interviews, spørgeskemaundersøgelser og registerbaserede analyser.

Vores analyser kvalificerer beslutnings- og udviklingsgrundlaget for ledere, politikere og bevillingsgivere og hjælper dem med at agere og sætte dagsorden. Vore kunder kommer især fra det offentlige og fra civilsamfundet, f.eks. ministerier, kommuner, regioner, foreninger, fonde, biblioteker, skoler, uddannelsesinstitutioner og arbejdsmarkedets parter samt et stigende antal private virksomheder.

Vores hovedkontor ligger i hjertet af København, men vi har netop åbnet kontor i Århus også.

Som analytiker hos os vil du blive en del af en professionel arbejdsplads med et højt fagligt og udviklende miljø. Vi har stort engagement i opgaveløsningen og for hinanden.

Hvad tilbyder vi?

  • Du vil blive involveret i mange forskellige typer af opgaver i hele projektcyklus fra tilbudsskrivning til design og planlægning over dataindsamling/interview til analyse og afrapportering.
  • Du vil få indblik i livet som analytiker og konsulent, og vi garanterer, at du vil udvikle dine metodemæssige færdigheder – både de kvalitative og kvantitative.
  • Du får gode kollegaer i både chefer, konsulenter og studentermedhjælpere, og du vil hurtigt blive vist tillid og ansvar, hvis du viser evner og den rette indstilling.
  • Vi tilbyder en høj grad af fleksibilitet i forhold til både arbejdstid- og arbejdsmængde, så du har god mulighed for at passe et job hos os ind i dit studie og øvrige liv. Du vil typisk arbejde 10-15 timer om ugen.
  • Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn og forskellige goder som fri frugt, kaffe, frokostordning fra Meyers m.m.

 

Hvad lægger vi vægt på?

Vi forestiller os, at du studerer på en samfundsvidenskabelig uddannelse som f.eks. statskundskab, sociologi, økonomi, erhvervsøkonomi, antropologi, etnografi, offentlig forvaltning/administration, folkesundhedsvidenskab eller lignende, og at du er blandt de bedste på din årgang.

Det er ikke så vigtigt for os, hvor langt du er på studiet. Det er vigtigere, at du besidder følgende evner og indstilling:

  • Du brænder for og er god til at tænke og arbejde analytisk og metodisk, og at du har lyst til at arbejde med både kvantitative og kvalitative metoder.
  • Du skriver korrekt og godt dansk, og du kan formidle komplekse sammenhænge
  • Du kan arbejde selvstændigt, men du kan også være en holdspiller
  • Du har en positiv indstilling og tænker i løsninger frem for problemer
  • Du tager ansvar for, at dine opgaver altid bliver løst bedst muligt og til tiden
  • har godt humør og socialt engagement.

Vi søger analytikere både til vores kontor i København og Århus. Analytikere fra Århus-kontoret skal dog være indstillede på at arbejde i København mindst en dag om ugen. Moos-Bjerre dækker de rejseudgifter, der måtte være i den forbindelse.

Ansøgning og yderligere oplysninger

Send din skriftlige ansøgning inklusiv karakterudskrift senest onsdag den 25. september 2024. Vi forventer at afholde samtaler i uge 40 og uge 41. Ansøgningen sendes til: hr@moos-bjerre.dk.

Yderligere oplysninger kan fås hos Anders Kragh på akj@moos-bjerre.dk eller på 51946625.

Moos-Bjerre A/S vægter forskellighed højt. Derfor opfordrer vi alle interesserede til at søge uanset alder, køn, seksuel orientering, etnicitet, funktionsevneniveau. Vi forventer, at du kan tale og forstå dansk på et højt niveau.

Moos-Bjerre arbejder for ministerier, kommuner, regioner, foreninger, fonde, private virksomheder, biblioteker, skoler og uddannelsesinstitutioner. Vi gennemfører kvantitative analyser på survey-, database-, registerdata og økonomiske nøgletal. Kvalitative analyser baserer vi typisk på person- og fokusgruppeinterviews. Vi bistår også med proces, formidling og dashboards. Se mere på moos-bjerre.dk.